Assalammualaikum & hi! Feqa ada buat GIVEAWAY! pemenang akan diumumkan hujung bulan ni, feqa tengok siapa rajin komen video video feqa sepanjang bulan JUNE ni dialah pemenangnya! Letak emoji ? tanda korang join giveaway! Tolong jangan lupa share tau video ni, next target 100k subscribers so korang support feqa along the way ya! Siapa nak jadi #feqabuddies boleh follow instagram and makesure korang likes & komen gambar-gambar feqa okeyyyy ☺️?

anyway, jangan lupa jana side income dengan cashzine taw. I got my pocket money starting RM100 so korang tak nak ke?

Free App, Free Cash, Free Money all comes from Cashzine, read buzz can make money. Save 50% data monthly than video and game App. Free 8,000 coins for you to download, don’t forget to enter my invitation code: 1459497, click the link below to use it NOW!!

Ni adalah list barangan shopee dalam video ni:
Baju raya –
Sandal hijau –
Selipar brown –
Selipar Putih –
Selipar Hitam –

Ni adalah igshop handbag:

Ni whatsapp link untuk order vanity mirror:

STAY SAFE EVERYONE! KOMEN KAT BAWAH KORANG NAK FEQA BELI APA LAGI KAT SHOPEE?

#shopeemalaysia #shopeehaul #giveaway2020

source